Tiedotus- ja virkistystoiminta

Senioritoiminta järjestää ikääntyineille ihmisille Tieto-iltapäiviä, Taidetorstai-retkiä, kesätoimintaa sekä muita mieltä virkistäviä ja osallisuutta lisääviä tapahtumia.

Kaikille avoimet ja maksuttomat Tietoiltapäivät tarjoavat tietoa erilaisista ajankohtaisista ja ikääntymiseen liittyvistä aiheista. Tietoiltapäiväretkillä tutustutaan erilaisiin ikäihmisten palveluja tarjoaviin kohteisiin. 

Syyskauden 2018 Tietoiltapäiväesite:

Syksy 2018 Tietoiltapäivät
396 KB, päivitetty 4.9.2018

Virkistystoiminta sisältää mm. Taidetorstai-retkiä, bussiretkiä, kevät- ja joulujuhlia sekä kesätoimintaa. Taidetorstai-retkillä ja kesätoiminnan retkillä tutustutaan ryhmänä lähialueiden näyttelyihin ja nähtävyyksiin. Paikan päälle mennään yhdessä julkisilla kulkuvälineillä.

Ajankohtaisista tiedotus- ja virkistystoiminnan tapahtumista tiedotetaan Senioritoiminnan ryhmissä sekä kirjeitse Senioritoiminnan postituslistalla oleville henkilöille. Mikäli olet kiinnostunut saamaan tapahtumista tietoa kirjeitse, olethan yhteydessä Senioritoimintaan.

Senioritoiminnan kesän 2018 retkiryhmä kokoontuu joka maanantai ja torstai. Jos olet kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä Senioritoiminnan toiminnanohjaajiin 050 5722830 tai senioritoiminta a vtkl.fiSenioritoiminnan museoretki


Ystävykset Senioritoiminnan retkellä rodopuistossa


Retkellä Töölön rodopuistossa