Jäsentoiminta

VTKL:n jäsentoiminta on vuorovaikutteista tiedon ja kokemusten vaihtoa. Liitto toimii aktiivisesti jäsentensä edunvalvojana, tukijana ja yhteenliittymänä. Tarjolla on ajantasaista tietoa, ohjausta ja neuvontaa sekä mahdollisuus verkostoitumiseen, kokemusten vaihtamiseen ja tulokselliseen yhteistyöhön.

Liiton jäseninä on noin 330 järjestöä eri puolilta Suomea. Jäseninä on sekä paikallisia että valtakunnallisia toimijoita, jotka tekevät monipuolista ja  laadukasta työtä ikääntyneiden ihmisten hyväksi. 

Jäsenyhteisöt tuottavat mm. asumispalveluja, hoivaa, hoitoa, kuntoutusta ja päivätoimintaa sekä ylläpitävät merkittävää määrää vuokra-asuntoja ikääntyneille ihmisille. Jäsenet järjestävät myös monipuolista ryhmä-, virkistys-  ja vapaaehtoistoimintaa tarjoten mahdollisuuksia osallistumiseen ja  mielekkääseen toimintaan. Lisäksi jäsenistön työhön kuuluu mm. neuvonta, koulutus, kehittämistoiminta ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen.

Jäsenyhteisöjen tarjoamiin palveluihin ja toimintaan voi tutustua  Palveluhaku-työkalun avulla.

Hoiva- ja hoitotyön ammattilaisille on Vanhustyön keskusliiton jäsenyhteisöissä tarjolla monipuolisia työmahdollisuuksia. Jos etsit harjoittelu- tai työpaikkaa, ota rohkeasti yhteyttä sinua kiinnostavaan jäsenyhteisöön. 

Yhteystiedot

Mailis Salmi
Järjestöjohtaja
050 323 9122

Satu Kervinen
assistentti
050 331 5879

Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi (at) vtkl.fi

Olemme tuottaneet jäsenyhteisöjemme käyttöön leiman, jota he voivat käyttää nettisivuillaan, messuilla ja julkaisuissaan.