VTKL-palvelut Oy:lle kotityöpalvelun laatusertifikaatti

Leena Valkonen (leena.valkonen a vtkl.fi), 16.8.2011

Vanhustyön keskusliitto ry:n omistamalle VTKL-palvelut Oy:lle on myönnetty Kotityöpalvelun laatusertifikaatti tunnustuksena sen toiminnan ja palvelun hyvästä laadusta. Laatusertifikaatin myöntäjänä toimii Työtehoseuran hallinnoima riippumaton laatulautakunta.

Laatusertifikaatin ehtojen mukaan sertifioitu palveluntuottaja on ammattitaitoinen, kehittymishaluinen ja asiakaslähtöinen. Yritys on sitoutunut kehittämään palvelujaan, yritystoimintaansa ja henkilöstöään suunnitelmallisesti. Yritys kuuluu ennakkoperintärekisteriin ja sillä on vastuuvakuutus. Laatusertifioitu yritys tietää, mistä hyvä palvelu ja työn jälki syntyvät sekä osaa neuvoa ja opastaa asiakasta oman kodin hoidossa tai palvelujen hankinnassa. Laatusertifioitu yritys selvittää asiantuntevasti yksilölliset tarpeet ja odotukset sekä laatii asiakkaan kanssa palvelusopimuksen.

Vanhustyön keskusliitto on tehnyt uraa uurtavaa työtä kotipalvelujen kehittämisessä aina 1950-luvulta alkaen. Toiminta yhtiöitettiin vuonna 2004. VTKL-palvelut Oy tarjoaa pääkaupunkiseudulla ikääntyneille henkilöille, lapsiperheille ja vaikeavammaisille monimuotoisia kotihoidon palveluita.

– VTKL-palvelut Oy:ssä on tehty pitkäjänteistä kehittämistyötä ja koulutettu henkilöstöä. Toimintamme sisältää mm. ikäihmisille ja lapsiperheille annettavaa perinteistä kotipalvelua ja kotisiivousta, kotisairaanhoitoa, kotona annettavaa jalkahoitoa, omaishoidon lomitusta sekä vaikeavammaisten henkilökohtaista avustamista. Olemme erittäin tyytyväisiä Kotityöpalvelun laatusertifikaatin saamiseen, koska sen on auttanut meitä kehittämään työmme ja palvelujemme sisältöä edelleen, sanoo VTKL-palvelut Oy:n toimitusjohtaja Marjo Nietosvaara.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Marjo Nietosvaara, 050 404 7105, marjo.nietosvaara(at)vtkl-palvelut.fi
www.vtkl-palvelut.fiTakaisin