Hyvä Ikä 2018 tarjoaa mahdollisuuden moniammatilliseen keskusteluun ja verkottumiseen

Viestintä (info a vtkl.fi), 9.2.2018

Vanhustyön ja vanhuusiän oma tapahtuma Hyvä Ikä 2018 järjestetään 3.-4.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Pitkän historian omaava Hyvä Ikä järjestetään nyt Helsingissä, mikä tuo tapahtuman yhä useamman kävijän ulottuville. Messutapahtuma, seminaarit ja asiantuntijapuheenvuorot kattavat aihealueita aina teknologiasta yhteiskunnallisiin kysymyksiin, hoivaan ja asumiseen.  Tampereella järjestetyissä Hyvä Ikä -tapahtumissa on ollut noin 6 000 kävijää.

Vanhustyön ja vanhuusiän tapahtuma katsoo ikääntymistä ja vanhuutta yhteiskunnan, yksilön itsensä ja alan ammattilaisen näkökulmista. Tapahtumassa on esillä 200 näytteilleasettajan tuotteita, palveluja ja ratkaisuja. Hyvä Ikä on saanut kävijöiltä kiitosta monipuolisesta messualueesta, missä näkee ja pääsee kokeilemaan markkinoiden tarjontaa ja tutustumaan uutuuksiin. 

Samanaikaisesti järjestetään Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuma. ”Fysioterapia ja Kuntoutus 2018 sekä Hyvä Ikä 2018 muodostavat toisiaan tukevan korkeatasoisen tapahtumakokonaisuuden. Luvassa on näiden alojen ammatillisen kehittämisen, asiantuntijuuden ja verkostoitumisen ykköstapahtuma. Lisäksi kokonaisuus palvelee näistä aiheista kiinnostunutta suurta yleisöä”, kertoo Expomarkin toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Hyvän Iän foorumi

Vanhustyön keskusliitto järjestää varsinaisen messutapahtuman lisäksi kaksipäiväisen Hyvän Iän Foorumin. Se tarjoaa asiaa ja elämyksiä vanhuusalan päättäjille, ammattilaisille, alan asiantuntijoille ja myös varttuneelle väelle itselleen. 

Ehdota Hyvä Ikä -ohjelmaa

Messualueella on ohjelmalavoja, joissa voi käydä vapaasti kuuntelemassa asiantuntijoiden puheenvuoroja. Molempina päivinä kuullaan myös keynote-puheenvuoro, joka vie kuulijat hieman syvemmälle aiheeseen. Ohjelmaa rakennetaan parhaillaan! Yleisöltä kerätään nyt ohjelmatoiveita. Ehdota aihetta, puhujaa tai ohjelmaa ma 19.2. mennessä. Ehdotuksen tehneiden kesken arvotaan lahjalippuja Messukeskuksen messutapahtumiin. Ehdota ohjelmaa

Lue lisää:

Hyvä Ikä -sivusto

Tietoa näytteilleasettajilleTakaisin
 Hyvä Ikä 2018 tarjoaa mahdollisuuden moniammatilliseen keskusteluun ja verkottumiseen

Hyvä Ikä- tapahtuman järjestää:


Logo Expomark Oy


VTKL logo