Hyvä Ikä -messut 2016 lokakuussa Tampereella

Hyvä Ikä -messut 2016 lokakuussa Tampereella

Viestintä, 21.1.2016

Lokakuussa 20.–21.10.2016 Tampereen messukeskuksen täyttää maan merkittävin ikääntymistä käsittelevä messutapahtuma Hyvä Ikä 2016. Messut keskittyvät ikääntyvien hyvinvointiin ja vanhustyön hyviin käytäntöihin ja ratkaisuihin.

Tapahtumassa esitellään tuotteita ja palveluja ikääntyneille sekä heidän parissaan työskenteleville hoiva-, kuntoutus- ja sosiaalialan ammattilaisille. Keskeisiä teemoja ovat ikääntyvien ja ikääntyneiden hyvinvointiin liittyvät asiat kuten asuminen ja eläminen, teknologia, aistit, kuntoutus ja hoiva. 

Edellisellä kerralla vuonna 2014 mukana oli yli 220 näytteilleasettajaa ja kahden päivän aikana messuilla vieraili reilut 6500 kävijää.

Varaa aika jo kalenteriisi! Kerää mukaan oma porukka ja tule tutustumaan näytteilleasettajien tarjontaan, kuulemaan ja kysymään asiantuntijoilta seminaareissa ja tietoiskuissa ja nauttimaan monipuolisesta lavaohjelmasta. Jos yhteisölläsi tai organisaatiollasi on mielenkiintoista esiteltävää, kysy näyttelypaikkoja.

Messut järjestävät yhteistyössä Vanhustyön keskusliitto ry, Expomark Oy ja Invalidiliitto ry. Yhteistyössä mukana ovat myös PT-Keskus Oy, Toimiva Koti DomeDi ja Kuuloliitto ry.

Messusivusto täydentyy vähitellen, käy tutustumassa Hyvä Ikä 2016.Takaisin