Tuotteet ja julkaisut

Vanhustyön keskusliiton kehittämistyön pääpaino on toimintakäytäntöjen uudistamisessa. Toiminnan tuloksista raportoidaan rahoittajaille vuosittain ja niistä kerrotaan mm. kotimaisissa ja kansainvälisissä kongresseissa, messuilla ja erilaisissa koulutustilaisuuksissa. Tälle sivustolle on koottu myynnissä olevia julkaisujamme, hankeraportteja, muita tuotteitamme sekä toimintaamme tukevaa muuta materiaalia.

Vanhustyön keskusliiton kautta voit tilata erilaisia vanhustyöhön liittyiä julkaisuja, liiton toimittaman Vanhustyö-lehden sekä muita liiton toimintaan liittyviä tai sitä tukevia tuotteita. 

Adressit

Ostamalla Vanhustyön keskusliiton adressin tuet kotimaisen vanhustenhuollon kehittämistä ja työtä ikääntyneiden ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Tilaa adresseja.

Muita tuotteita

Kortit auttavat muistamaan, kertomaan ja tutustumaan. Korttisarjat sopivat hyvin mm. ryhmätoimintaan, eri sukupolvien väliseen vuorovaikutukseen, elämäntarinoiden läpikäymiseen sekä muisteluterapiaan.

Tilauksiin liittyvät kysymykset

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteisiin tai tilauksiin liittyen, ole hyvä ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: tuote a vtkl.fi

Tuotetilaukset tapahtuvat tilauslomakkeilla.

Hintoihin lisätään toimituskulut. Kaikkiin hintoihin sisältyy ALV.


Tilauksia ei toimiteta 8.7. - 5.8. välisenä aikana.