Varaudu vanhuuteen

Vanhustenviikkoa vietetään tänä vuonna 6.10.-13.10.2019 teemalla
Varaudu vanhuuteen –Gardera dig för ålderdomen. Teemaa juhlistetaan koko vuoden ja keskusliitto kannustaa yhteisöjä ja organisaatioita järjestämään toimintaa ikääntyneille ihmisille erityisesti Vanhustenviikolla. Olemme tälle sivulle koonneet lähteitä yhteisen tekemisen suunnitteluun ja toteutukseen.

Ideoita yhteiseen tekemiseen Vanhustenviikolla

Vanhustyön keskusliitto tuottaa materiaalia Vanhustenviikolle kannustaakseen eri toimijoita järjestämään tapahtumia ja toimintaa ikääntyneille ihmisille erityisesti Vanhustenviikolla 6.-13.10.2019. Toivomme, että Vanhustenviikon teeman mukaisia  Varaudu vanhuuteen– Gardera Dig för ålderdomen -tapahtumia järjestettäisiin eri puolilla Suomea.

Vanhustenviikon materiaalit ja vinkit Vanhustenviikon viettoon

Vanheneminen.fi

Vanhustyön keskusliitto julkaisee Vanhustenviikolla www.vanheneminen.fi -sivuston, johon tuotetaan laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa innostavaa sisältöä vanhenemiseen varautumisesta.

Vahvike.fi – yhteisen tekemisen aineistopankki

Vanhustyön keskusliiton ylläpitämästä VAHVIKE-aineistopankista löytyy monipuolisesti aineistoa erilaisten ikäpolvien välisten tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen. Tietovisailu, lauluhetki, muistelutuokio tai vuodenaikaan sopiva kädentaitojen harjoitus on helposti toteutettavissa VAHVIKE-materiaalien avulla. 

 www.vahvike.fi

Toivotamme kaikenikäisille Vanhustenviikon tapahtumien järjestäjille ja osallistujille hyvää Vanhustenviikkoa!

Vanhustenpäivä ja -viikko -sivusto

Vanhustenpäivä ja Vanhustenviikko

Tiesitkö, että Vanhustyön keskusliiton käynnistämät Vanhustenpäivä ja -viikko ovat maassamme pisimpään juhlittuja valtakunnallisia teema-tapahtumia?

Vanhustenpäivää on vietetty jo vuodesta 1954 lähtien lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Sitä seuraava viikko on Vanhusten-viikko.

Vanhustenviikon juliste verkkoon sopiva