Tulevaisuutta rakentamaan! - syksyn Vanhustyö-lehti on ilmestynyt

Tulevaisuutta rakentamaan! - syksyn Vanhustyö-lehti on ilmestynyt

Viestintä, 7.9.2015

Millaisena eri asiantuntijat näkevät vanhustyön tulevaisuuden, sitä selvitetään syyskuun Vanhustyö-lehdessä.

Vanhustyön keskusliiton toiminnanjohtaja Satu Helin pohtii pääkirjoituksessaan mm. miten kasvavalle ikääntyneiden ihmisten joukolle tulee turvata edellytykset arvokkaaseen elämään heikosta taloudellisesta tilanteesta huolimatta. 

Artikkeleissa kysymykseen Miten turvata hyvä vanhuus Suomessa esittävät näkemyksensä sosiaali- ja terveysasioista vastaava johtaja Tarja Myllärinen Kuntaliitosta, hyvinvointiosaston johtaja, professori Marja Vaarama THL:sta sekä johtaja, sosiaalineuvos Päivi Voutilainen sosiaali- ja terveysministeriön sosiaali- ja terveyspalvelut osastolta. Kysy&vastaa -palstalla professori Jaakko Valvanne Tampereen yliopistosta haastaa Hoivakoti kuntoon -sarjan pohjalta hoiva-alaa vanhustyön iloiseen vallankumoukseen. Lehdessä on myös tietoa Vanhustyön keskusliiton omista näkemyksistä iäkkäiden ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi elokuisen liittokokouksen pohjalta. 52-sivuisessa lehdessä on runsaasti muutakin luettavaa ikäihmisten hyvinvointiin ja palveluihin liittyen.

Lehti on maksullisesti luettavissa Lehtiluukku.fi –palvelussa ja tilaushinnat löytyvät nettisivuiltamme osiosta Vanhustyö-lehti.Takaisin