Oululaiselle Caritas-Säätiölle uusi johtaja

Oululaiselle Caritas-Säätiölle uusi johtaja

Viestintä, 15.6.2015

Vanhustyön keskusliiton jäsenistöön kuuluvan Caritas-Säätiön johtaja Heikki Keränen siirtyy 1.10.2015 alkaen Caritas-Säätiön hallituksen päätoimiseksi puheenjohtajaksi. Hän toimii edelleen myös Caritas Lääkärit Oy:n ja Caritas Palvelut Oy:n hallitusten puheenjohtajana.

Caritas on perustettu vuonna 1998, kun Oulun evankelisluterilainen seurakuntayhtymä perusti yhdessä paikallisten säätiöiden ja veteraani- ja vammaisjärjestöjen kanssa Caritas-Säätiön. Säätiön tarkoituksena on edistää vanhusten ja vammaisten asumisoloja ja kuntoutusta.

Heikki Keränen on toiminut säätiön johdossa sen perustamisesta asti. Hänen työuransa aikana säätiöstä on kasvanut pohjoissuomalainen, sosiaali- ja terveyspalveluita laajasti tuottava yhteisö, joka työllistää 450 ammattilaista, ja jonka liikevaihto on 25 miljoonaa.

Caritas-Säätiön hallitus on nimennyt säätiön nykyisen talousjohtajan, KTM Aino Kaisa Karjalaisen säätiön uudeksi johtajaksi 1.10.2015–31.12.2017 väliseksi ajaksi. LL Timo Kaukonen toimii Caritas Palvelut Oy:n toimitusjohtajana ja KTM Matias Itkonen Caritas Lääkärit Oy:n toimitusjohtajana.

   Takaisin