Tavataan messuilla

Tavataan messuilla

Viestintä, 9.3.2015

Vanhustyön keskusliiton toimintaan voi tutustua tällä viikolla sairaanhoitajapäivillä Helsingissä ja viikonloppuna Raksa-messuilla Lahdessa.

Sairaanhoitajapäivät pidetään Helsingissä Messukeskuksessa 12.–13.3.2015. Kävijöille maksuttomalla näyttelyalueella on runsaasti näytteilleasettajia ja Vanhustyön keskusliiton toimintaan voit tutustua osastolla 3 S 14. Esittelemme mm. Vahvike -viriketoiminnan aineistopankkia, jota voivat käyttää erilaisten ryhmien ja kerhojen ohjaajat sekä yksittäiset ihmiset. Se sopii ikäpolvien yhteisen toiminnan suunnitteluun sekä opetuskäyttöön.Osastollamme on esillä ja myytävänä myös julkaisujamme sekä virikemateriaalia ryhmätoimintoihin.

Sairaanhoitajapäivät ovat avoinna to 12.3. klo 8.30–18 ja pe 8.30–15.

Rakentamisen ja remontoinnin suurtapahtuma Raksa-messut pidetään Lahden messukeskuksessa viikonloppuna 13.3.–15.3. Näytteilleasettajien ohella messujen monipuolinen ohjelma tarjoaa neuvoja ja uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen.

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ja Lahden kaupunki järjestävät yhteistyössä Kiinteistöliitto Päijät-Hämeen, Vanhustyön keskusliiton ja Kone Hissit Oy:n kanssa asuinkiinteistöjen esteettömyyttä, korjausrakentamista ja hissien rakentamista sekä suunnitelmallista kiinteistönpitoa käsittelevän seminaarin "Älykästä esteettömyyttä" pe 13.3. klo 10–12. Tilaisuus on osallistujille maksuton ja on vaatinut ennakkoilmoittautumisen. Seminaariin ilmoittautuneet voivat tutustua messuihin seminaarin jälkeen.

Esteettömän asumisen teema-aluella (osasto C12-13) on perjantaina klo 14.00 Ikäkoti kuntoon! keskustelu, jossa ovat mukana asuntoneuvos Raija Hynynen ympäristöministeriöstä ja korjaustoiminnan päällikkö Jukka Laakso Vanhustyön keskusliitosta. Alueella on jaossa myös Ikäkoti kuntoon esitteitä ja Vanhustyön keskusliiton korjausneuvonnan esitteitä. Kaikkina messupäivinä voit testata esteettömyyttä toimintaradalla.

Messujen aukioloajat: pe 13.3.2015 klo 10–17, la 14.3.2015 klo 10-17 ja su 15.3.2015 klo 10-16.

                                                                                                  Takaisin