Oman asunnon esteettömyyden parantaminen -seminaari

Oman asunnon esteettömyyden parantaminen -seminaari

Viestintä, 19.2.2015

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ja Lahden kaupunki järjestävät yhteistyössä Kiinteistöliitto Päijät-Hämeen, Vanhustyön keskusliiton ja Kone Hissit Oy:n kanssa asuinkiinteistöjen esteettömyyttä, korjausrakentamista ja hissien rakentamista sekä suunnitelmallista kiinteistönpitoa käsittelevän seminaarisarjan.

Esteettömyyttä käsittelevään seminaarisarjaan kutsutaan tilaisuuden teeman mukaan eri alojen asiantuntijoita puheenvuoron pitäjiksi. Teemat käsittelevät esteettömyyttä teknisten, taloudellisten ja toiminnallisten ja sosiaalisten tekijöiden näkökulmista. Tilaisuuksien tarkoituksena on lisätä esteettömyyteen liittyvää tietoa ja osaamista ensisijaisesti Lahden alueella toimiville asunto-osakeyhtiöille, kiinteistönpidon ammattilaisille ja yrityksille sekä tutkimusta ja koulutusta tekeville tahoille, viranomaisille ja järjestöille.

Seuraava tilaisuus pidetään Lahdessa Sibeliustalolla 3.3. klo 12.30–15.30. Tilaisuus on osallistujille maksuton. Ilmoittautumiset seminaariin viimeistään 24.2.2015. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://www.ladec.fi/tapahtumat/195/oman_asunnon_esteettomyyden_parantaminenTakaisin