Ehdota nyt Hyvän iän hyväksi -kannustuspalkinnon saajaa! Hyvä vanhuus ja terve aikuisuus tarvitsevat puolestapuhujan

Leena Valkonen (leena.valkonen a vtkl.fi), 24.4.2014

Haku Hyvän iän hyväksi -kannustuspalkintoon on avattu. Viidentuhannen euron arvoinen tunnustus myönnetään henkilölle, jonka toiminta julkisuudessa ollut esimerkillistä: terveyttä ja terveitä elämäntapoja edistävää. Palkinnonsaajan valitsee maalaislääkäri Tapani Kiminkinen.

Hyvän iän hyväksi -kannustuspalkinnon teemana on tänä vuonna "Hyvä vanhuus ja terve aikuisuus". Sillä halutaan kiinnittää kansalaisten huomiota terveellisiin ja hyvinvointia tukeviin elämäntapoihin, joita jokainen voi arjessa toteuttaa. Tarkoituksena on antaa tunnustusta henkilölle, joka on toiminnallaan edistänyt terveitä elämäntapoja, tervettä aikuisuutta ja sitä kautta hyvää vanhuutta. Tunnustus luovutetaan Hyvä Ikä & Terve Aikuinen -messuilla Tampereella 25.9.2014. Palkintosumman lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Kilpailu on tarkoitettu kaikille suomalaisille, ja kuka tahansa voi ehdottaa palkittavaa. Kilpailuehdotuksia jättäneiden kesken arvotaan Viking Linen lahjoittama risteilylahjakortti. Ehdotus perusteluineen tulee lähettää joko postitse tai sähköisellä lomakkeella 30.6.2014 mennessä Hyvän iän hyväksi -merkinnällä osoitteeseen: Expomark Oy, Puistokatu 2 A, 40100 Jyväskylä tai info(at)expomark.fi. Lomake löytyy tapahtuman nettisivuilta
Hyvä Ikä 2014 -messut

Kilpailuraadissa ovat suunnittelija Riitta Pulkkinen, Kuuloliitto ry, viestintäpäällikkö Sinikka Rantala, Invalidiliitto ry, viestintäpäällikkö Leena Valkonen, Vanhustyön keskusliitto ry ja myyntipäällikkö Marjut Suoniemi, Expomark Oy. Lopullisen palkinnonsaajan valitsee maalaislääkäri Tapani Kiminkinen, joka itse sai vastaavan palkinnon vuonna 2009.

Lisätietoja kilpailusta:
Marjut Suoniemi, Expomark Oy, marjut.suoniemi(at)expomark.fi, gsm 0400 922 045

Kilpailun säännöt ja lomake, jolla voi ehdottaa palkinnonsaajaa: Hyvän Iän hyväksi kannustuspalkintoTakaisin