Vanhuspalvelulain toimeenpanon aluekierros alkaa Vaasasta

Leena Valkonen (leena.valkonen a vtkl.fi), 6.8.2013

Vanhuspalvelulain toimeenpanon tueksi järjestetään alueellisia seminaareja kahdellatoista paikkakunnalla. Ensimmäinen seminaari on ruotsinkielinen, ja se järjestetään perjantaina 16.8.2013 Vaasassa.

Ilmoittautuminen Vaasan tilaisuuteen viimeistään 9.8.2013 STM:n sivuilla olevalla lomakkeella Anmälning Vasa.

Vaasan tilaisuuden jälkeen aluekierros jatkuu Tampereella 6.9., Rovaniemellä 12.9., Lahdessa 17.9., Porissa 8.10., Lappeenrannassa 23.10., Turussa 28.10., Kuopiossa 4.11., Joensuussa 5.11., Helsingissä 19.11., Jyväskylässä 25.11. ja Oulussa 4.12. Tilaisuudet ovat suomenkielisiä.

Aluekierroksen tilaisuudet on tarkoitettu vanhuspalvelujen järjestäjille sekä julkisille ja yksityisille tuottajille, vanhusneuvostoille, järjestöille sekä koulutus- ja tutkimustahoja edustaville. Sosiaali- ja terveysministeriö järjestää aluekierroksen yhteistyössä Kuntaliiton, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) ja aluehallintovirastojen kanssa.

Lisätietoa Vanhuspalvelulain toimeenpanon aluekierros.

Kysymyksiä vanhuspalvelulain toimeenpanosta?

Lakiin liittyviä kysymyksiä voi lähettää jo ennen seminaareja hallitusneuvos Riitta Kuusistolle ja johtaja Päivi Voutilaiselle (etunimi.sukunimi a stm.fi). Kysymyksiin vastataan aluekierroksen aikana. Lisäksi vastaukset kerätään sosiaali- ja terveysministeriön verkkosivuille.

Lisätietoa vanhuspalvelulain toimeenpanoon liittyen:
"Vanhuspalvelulaki"_Muistio lain toimeenpanon ja tulkinnan tueksiTakaisin