Lempeä kosketus – teemapäivä ke 9.10.2013

Leena Valkonen (leena.valkonen a vtkl.fi), 6.8.2013

Suomen Kosmetologien Yhdistys ry yhdessä Vanhustyön keskusliiton kanssa kannustaa tekemään yhdessä hyvää ja haluaa tarjota ammattitaitonsa vanhusten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi 9.10.2013 järjestettävän Lempeä kosketus -teemapäivän muodossa.

Yhdistys kutsuu alan oppilaitoksia ja hoitolayrittäjiä ottamaan osaa teemapäivään joko vierailemalla oman paikkakuntansa palvelutaloissa ja vanhustentaloissa, tai tarjoamalla teemapäivän hoitoja ikäihmisille erikoishinnoin.

Iho on ihmisen suurin elin. Ihoa pitää hoitaa kaikissa elämän eri vaiheissa. Ihminen tarvitsee kosketusta. Ihonhoidon ammattilaisten koulutuksiin kuuluu olennaisena osana kosketus sekä erilaiset hieronnat. Ihmisten hyvinvointia lisääviä ihon hoidon ammattilaisia ovat kosmetologit, kosmetiikkaneuvojat ja erikoisammattitutkinnon suorittaneet kosmetologit. Ihonhoidon ammattilaiset kuuluvat kauneudenhoitoalaan ja opiskelevat kauneudenhoitoalan perustutkinnon alan oppilaitoksissa. Ihonhoidon ammattilaiseksi opiskeleminen kestää 2-3 vuotta.

Lempeä kosketus -teemapäivä on osa vanhustenviikon tapahtumia.

Lisätietoa Suomen Kosmetologien yhdistysTakaisin