Lähes kolmesataa Lions-klubia tempaisee äitienpäivän merkeissä

Leena Valkonen (leena.valkonen a vtkl.fi), 3.5.2013

Suomen Lions-klubit tempaisevat toukokuussa äitienpäivän merkeissä. Lähes kolmesataa klubia järjestää Suomen eri kunnissa palvelutapahtumia, joiden huomion kohteena on noin 10.000 senioria. Kevään ja äitienpäivän kunniaksi klubilaiset haluavat tuottaa äideille hyvää mieltä ja iloa arkeen.

Äitienpäiväviikon palvelutapahtumien valtakunnallisena lähettiläänä toimii Lions-klubin jäsen, Tampereen Työväen teatterin näyttelijä ja myös mm. television ”Kovaa maata”-sarjasta tuttu Maija-Liisa Majanlahti.

Majanlahti itse ilahduttaa kevään kunniaksi senioreita Tampereella Peurankallion palvelutalossa yhdessä Tampere / Wivi Lönn klubin jäsenten kanssa.

Muun muassa Helsingissä, Vantaalla ja Itäisellä Uudellamaalla 24 klubia on mukana järjestämässä sadoille seniorille mieltä ilahduttavia tapahtumia kuten konsertteja, laulattamista, lukemista, tuolijumppaa, kahvittelua, hemmotteluhoitoja, veneilyä, ulkoilua ja yksinäisten vanhusten luona vierailuja.

Tapahtumia järjestetään kautta maan. Lions-järjestön jäsenet tekevät vapaaehtoistyötä niin lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi kuin ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksi.

Lions-järjestössä on lähes 1,4 miljoonaa jäsentä 208 maassa ja klubeja on 46.400. Suomessa klubeja on 940 ja niissä on jäseniä yli 25.000.Takaisin