65+ elämä mahdollisuuksia täynnä – keskustelua SuomiAreenalla

Leena Valkonen (leena.valkonen a vtkl.fi), 5.7.2012

Haaveiden ja unelmien toteuttaminen ei ole iästä kiinni. Aktiivisen työiän jälkeen on runsaasti mahdollisuuksia tehdä asioita, jotka ovat jääneet jostain syystä aiemmin tekemättä. Tätä elämänvaihetta kutsutaan kolmanneksi iäksi, jolloin ihmisellä on aikaa itselleen.

Kolmas ikä voi merkitä kokonaan uudenlaista elämää tekemisineen, harrastuksineen ja ystävineen. Porin SuomiAreenalla pohditaan muun muassa, miten ikääntymisestä voi tehdä uusien mahdollisuuksien aikaa ihmiselle.

Keskustelu: 65+ elämä mahdollisuuksia täynnä keskiviikkona 18.7.2012 kello 10.30–11.45 Porin kaupungintalon pihalla.

Keskustelioina ovat sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko, maaherra Ülle Rajasalu Virosta, toiminnanjohtaja Pirkko Karjalainen Vanhustyön keskusliitosta, maalaislääkäri Tapani Kiminkinen, kaupunginvaltuutettu Helvi Walli ja opetusneuvos Kaarina Huhtala. Tilaisuuden juontaa Päivi Kuisma Ylen Lahden radiosta. Keskustelun järjestää Zonta International Piiri 20 Suomi ja Viro.

Vanhustyön keskusliiton asiantuntijoita voi kuulla ja tavata Porissa myös kävelykadulla Zonta-naisten teltalla sekä seuraavissa keskustelutilaisuuksissa:

Torilava Keskiviikko 18.7.2012
klo 14.00–14.15 Sisarta ei jätetä
Anja Hurme, Zonta International District 20
Pirkko Karjalainen, Vanhustyön keskusliitto
Helvi Walli, Porin kaupunki

Promelava, Torstai 19.7.2012

klo 12.30–12.45 Kolmas ikä -mahdollisuus
Tarja Ylimaa, Vanhustyön Keskusliitto
Kaarina Huhtala, Zonta Club of Pori II
Helvi Walli, Zonta Club of Pori ITakaisin