Olet tässä:  SeniorSurf
Tulosta sivu Suurenna tekstiäkokoa Pienennä tekstikokoa
VANHUSTYÖN KESKUSLIITTO
SIVUSTON HAKUPALVELU
HAKU | SIVUKARTTA
JÄSENYHDISTYSTEN EXTRANET
Tunnus:
Salasana:
Vanhustyön keskusliitto
Malmin kauppatie 26
00700 Helsinki
Puhelin 09 3508 600
Faksi 09 3508 6010
info a vtkl.fi

SeniorSurf-päivä 7.10.2014

Seuraavaa valtakunnallista SeniorSurf-päivää vietetään tiistaina 7.10.2014 Vanhustenviikon yhteydessä. SeniorSurf-päivänä ikäihmiset pääsevät helposti tutustumaan tietotekniikan maailmaan. Monet kirjastot, palvelutalot, tietotuvat ja muut yhteisöt avaavat ovensa ja tarjoavat ikäihmisille apulaisia tietokoneen ja internetin käyttöön.

Jotta mahdollisimman monella paikkakunnalla vietettäisiin SeniorSurf-päivää ja ikäihmiset saisivat yhtäläisen mahdollisuuden tutustua internetin maailmaan, haastamme kansalaisia ja erilaisia yhteisöjä mukaan! Järjestä yritykseesi, järjestöösi, kerhohuoneeseen, kylälle tai palvelutaloon tapahtuma omien mahdollisuuksiesi mukaan. Yksittäisenä kansalaisena voit myös vierailla läheisen ikäihmisen luona, kysyä hänen tietotekniikan osaamisestaan ja tarpeistaan ja innostaa toimimaan. Pääasiana on tarjota iäkkäille helppo ja mutkaton mahdollisuus tutustua tietotekniikan tarjoamiin mahdollisuuksiin. Tietotekniikan avulla iäkkäät saavat uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia elämäänsä.

SeniorSurf_logo
Piirros: Anssi Keränen.

Kun järjestätte oman tapahtuman, haluaisimme kuulla siitä. Viestimme päivästä medialle valtakunnallisesti ja paikallisesti ja aina kun tiedämme alueelta paikallisia järjestäjiä, osaamme vinkata toimittajia ottamaan yhteyttä suoraan toiminnan järjestäjiin. Kartoitamme myös minkälaisia tapahtumia on, mitä tukea tapahtumat ja järjestäjät meiltä nyt ja jatkossa tarvitsevat.

Kerro tapahtumastasi julkisesti Facebookissa tai laita sähköpostia osoitteeseen seniorsurf(at)vtkl.fi. SeniorSurf-päivän koordinaattorina toimii Vanhustyön keskusliitto.

SeniorSurf-päivä on osa Vanhustenviikkoa ja madaltaa ikäihmisten kynnystä verkkomaailmaan. SeniorSurf-päivä haluaa joka paikkakunnalle, jokaisen mummon ja papan lähelle. Sinä voit auttaa, järjestä oma tapahtuma, houkuttele joku muu järjestämään se tai mene nettiopastajaa tarvitsevan ikäihmisen luo itse!

Katso Kirjastokaistan tekemä video:Yhteystiedot:
Tiina Etelämäki
Projektisuunnittelija
p. 050 343 5955
tiina.etelamaki(at)vtkl.fi
seniorsurf(at)vtkl.fi
Facebook: SeniorSurf
Twitter: SeniorSurf

Viime vuonna SeniorSurfin Facebook-sivulle ilmoitettiin yli sata tapahtumaa eri puolilta Suomea. Suurimmissa tapahtumissa oli yli sata osallistujaa ja pienimmissä alle kymmenen. Kaiken kaikkiaan mukana olleiden toimijoiden määrä oli huima ja eri paikkakunnilla tehtiin esimerkillistä yhteistyötä kunnallisten toimijoiden, yritysten ja viranomaisten kesken.

SeniorSurf-päivää on vietetty Pohjoismaissa jo usean vuoden ajan, Suomessa tulossa on toinen kerta.

Sisältöjä päivään -sivulta löydät ideoita päivän sisältöön sekä linkkejä tapahtumaoppaisiin.

Päivän takana ovat -sivulta löydät SeniorSurf-päivän taustajoukot.


Lataa logoja


[psd]SeniorSurf painokelpoinen psd, 2931 kb, Päivitetty: 29.04.2013


[jpg]SeniorSurf nettikelpoinen jpg, 503 kb, Päivitetty: 29.04.2013


[psd]Maapallo painokelpoinen psd, 1718 kb, Päivitetty: 30.04.2013


Se SeniorSurf på svenska: SeniorSurf-dagen
© Vanhustyön keskusliitto, Sivu päivitetty viimeksi 23.04.2014 | Leena Valkonen
verkkovaraani, 2007