Virikemateriaali

Korttien avulla voi muistella, kertoa ja tutusta. Niissä on lapsuuteen, nuoruuteen ja aikuisuuteen sekä tämän hetken ajatuksiin liittyviä kysymyksiä. Pakka sisältää 72 korttia ja useita vinkkejä niiden erilaisista käyttötavoista. Korttien avulla eri-ikäiset ja erilaisista kulttuuritaustoista tulevat ihmiset voivat tutustua toisiinsa.

Hinta: 7,50 €
60 kpl A5-kokoisia laminoituja kuvakortteja arkipäivän tarvikkeista sota- ja pula-ajalta sekä sen jälkeen. Kotelo sisältää perusteellisen selostusvihon, joka auttaa muistelun ja keskustelun virittämistä. Sopii mm. hoitokotien ryhmätoimintaan, isovanhempien ja lastenlasten väliseen vuorovaikutukseen, elämäntarinoiden läpikäymiseen ja muisteluterapiaan.

Hinta: 25 €
Dvd esittelee Viipuria Eino Partasen ottamin valokuvin. Kävelyretkellä 1930-luvin Viipurissa on tarkoitettu vanhainkoteihin ja palvelukeskuksiin sekä kaikille Viipurista kiinnostuneille. Se sisältää opasvihkosen, joka on tarkoitettu työvälineeksi esimerkiksi viriketyönohjaajille ja virikevastaaville. Dvd:tä voi katsoa isommassa ryhmässä, itsekseen tai retken “opas” voi koota pienen muistelijaryhmän. Hinta sisältää postituskulut.

Hinta: 27 €
Selkolaulukirja sisältää 29 lastenlaulua, 63 kansanlaulua, 70 suosikkisävelmää sekä 16 hengellistä laulua. Jokaiselle laululle on oma sivunsa ja jokaisella sivulla on lauluun piirretty kuva, joka auttaa hahmottamisessa. Teksti on kirjoitettu isoilla kirjaimilla, jotta se olisi helposti luettavissa. Toimittanut musiikkiterapeutti Ilpo Ikäheimo ja kustantanut Musiikkipalvelu Ikäheimo Oy.

Hinta: 40 €
Säestäjän selkolaulukirjassa on samat laulut kuin Selkolaulukirjassakin, mutta lauluihin on lisätty sointumerkit säestämistä varten. Säestyssoinnut ovat helposti soitettavia perussointuja, jotka on merkitty selkeästi laulun sanojen yläpuolelle.

Hinta: 50 €
Opas ikääntyvien vertaisliikunnan ohjaamiseen. Lujuutta luustolle liikunnasta ja terveellisestä ravinnosta. Vinkkejä vertaisliikunnan ohjaamiseen ja terveyden ylläpitoon. 2009.

Hinta: 10 €

Tilaaja