Virikemateriaali

Kestävässä muovikotelossa 50 kpl A5-kokoisia laminoituja kuvakortteja 50-luvun muistoja herättävistä esineistä sekä 30-sivuinen opas.

Kuvat on lisätty Vahvike -aineistopankkiin www.vahvike.fi eli niitä voi keskustelun tueksi myös heijastaa seinälle.
Kuvapakka sopii käytettäväksi yhdessä kuvakorttien Arjen esineitä vuosien takaa kanssa.

Kokonaisuuteen on tulossa sekä digitaalista että painettua aineistoa, mm. 2018 ilmestyvä painettu selkokirja.

Hinta: 25 €
Luontokortit on suunniteltu luontoaiheisten keskustelujen virittämiseksi. Luontomielikuvien herättelylläkin on positiivisia vaikutuksia ihmisen hyvinvoinnin kokemuksiin. Kortit sopivat mainiosti eri ikäisten henkilöiden yhdessäoloon. 72 mattalaminoitua korttia sisältävät kysymyksiä luontoelämyksistä, luontoon liittyvistä toiveista, luontomuistoista sekä luonnontiedosta. Tarkempia tietoja löytyy Vahvike-aineistopankin Luonto-laatikosta www.vahvike.fi > Luonto

Hinta: 7,50 €
Korttien avulla voi muistella, kertoa ja tutusta. Niissä on lapsuuteen, nuoruuteen ja aikuisuuteen sekä tämän hetken ajatuksiin liittyviä kysymyksiä. Pakka sisältää 72 korttia ja useita vinkkejä niiden erilaisista käyttötavoista. Korttien avulla eri-ikäiset ja erilaisista kulttuuritaustoista tulevat ihmiset voivat tutustua toisiinsa.

Hinta: 7,50 €
60 kpl A5-kokoisia laminoituja kuvakortteja arkipäivän tarvikkeista sota- ja pula-ajalta sekä sen jälkeen. Kotelo sisältää perusteellisen selostusvihon, joka auttaa muistelun ja keskustelun virittämistä. Sopii mm. hoitokotien ryhmätoimintaan, isovanhempien ja lastenlasten väliseen vuorovaikutukseen, elämäntarinoiden läpikäymiseen ja muisteluterapiaan.

Hinta: 25 €
Opas ikääntyvien vertaisliikunnan ohjaamiseen. Lujuutta luustolle liikunnasta ja terveellisestä ravinnosta. Vinkkejä vertaisliikunnan ohjaamiseen ja terveyden ylläpitoon. 2009.

Hinta: 10 €

Tilaaja

Pakollinen kenttä