Kirsti Koivulan kirjat

Lasten suusta lähteneitä sutkautuksia, kysymyksiä ja vastauksia, oivalluksia ja mielipiteitä. Luettavaksi omaksi iloksi tai kokoontumisissa.

Hinta: 16 €

Kirsti Koivulan kirjat

Kirja seurailee kalenteria, vanhankansan, historian ja teemapäivien kulkua vapusta elokuun loppuun. Asiatietoa höystettynä tietokilpailuin ja leikein.

Hinta: 29,50 €
Kirja sisältää lämminhenkisiä virikkeitä, tunneilmaisuja, hyvänolon hetkiä, rentoutus-, muisti- ja hahmotusharjoituksia, toimintatuokioita ja pieniä tietokilpailuja.

Hinta: 27 €
Kirja on tarkoitettu kaikenikäisille ja kaikille ryhmille sytyttämään sekä ohjaajjia että ohjattavia elämykselliseen toimintaan.
Kirja sisältää tietokilpailuja, veikkauksia, sisä- ja ulkoleikkejä, kopiovalmiita rastireittejä, tietoiskuja ja ohjelmaa illanisujaisiin.

Hinta: 27 €
Tehtäviä ja tietokilpailuja ohjaajan avuksi. Valmiita tehtäviä ja tietokilpaa kiireisen ohjaajan avuksi ryhmätilanteisiin, joihin ei ole ehtinyt valmistautua.

Hinta: 28 €
Helppokäyttöinen nopeiden tilanteiden kirja. Virtaa valmiista virikkeellisisistä visioista! Sopii 7 - 100-vuotiaiden ryhmiin.

Hinta: 30 €
Ohjaajien luontoaiheinen virikekirja. Luonto kaikkineen tutummaksi sopii 7 - 100-vuotiaiden ryhmiin.

Hinta: 30 €
Eläkeikäisten toimintaan tarkoitettu ohjaajan kirja sisältää monipuolisia virikkeitä ikäihmisille.

Hinta: 25 €

Tilaaja