Tue meitä

Haluatko olla mukana tukemassa Vanhustyön keskusliiton toimintaa iäkkäiden ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi? Keskusliitto pyrkii työllään ja kehittämistoiminnallaan luomaan toimintamalleja, jotka ovat hyödynnettävissä eri puolilla valtakuntaa tehtävässä vanhustyössä. Sääntöjensä mukaan keskusliitto työskentelee edistääkseen iäkkäiden ihmisten hyvinvointia ja sosiaalista turvallisuutta.

Vanhustyön keskusliitto - Centralförbundet för de gamlas väl ry:llä (0215403-8) on poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2017/1249 ajalle 30.11.2017–29.11.2018. Keräyksen toimeenpanoalue on koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Keräysvaroja käytetään keskusliiton toiminnan piirissä iäkkäiden ihmisten osallisuuden lisäämiseen, aktivointiin ja toimintakyvyn edistämiseen sekä vanhuspoliittiseen vaikuttamiseen. Tukesi voit kohdentaa seuraaviin toimintamuotoihin, käytä alla olevia viitetietoja:

  • Vanhustenviikkoon liittyvä tiedotustoiminta, toiminnan tueksi tuotettavan materiaalin tuottaminen sekä tapahtumajärjestelyt.
    (VIITE: Vanhustenviikko

  • Ohjauksen ja neuvonnan toteuttaminen ikääntymistä koskevissa asioissa liiton asiantuntijoiden kautta sekä tiedotusmateriaalin tuottaminen tarpeellisista aiheista. Liiton jäsenyhteisöjen tukeminen ikääntyviä ihmisiä koskevassa toiminnassa sekä tietoisuuden lisääminen yhteiskunnassa ikääntymiseen ja vanhustyöhön liittyvissä asioissa.
    (VIITE: Vaikuttavaa vanhustyötä)

  • Vapaahtoistoiminnan kustannukset. Toiminnassa tuetaan ikäihmisten osallistumista ja kuljettamista eri tilaisuuksiin, joihin heidän olisi muutoin vaikea päästä.
    (VIITE: Vapaaehtoistoiminta)

Vanhustyön keskusliiton keräystiliFI43 5000 0120 3416 30, OKOYFIHH

Kaikilla lahjoituksilla on iso merkitys. Voit olla kertalahjoittaja tai suunnata esimerkiksi merkkipäivälahjoituksen yksityishenkilönä tai organisaationa toiminnallemme.

Kysy lisää talous- ja hallintojohtaja Christer Fallström, 050 565 8345 tai sähköpostitse christer.fallstrom (at) vtkl.fi 


Testamenttilahjoitukset

Haluatko päättää varallisuutesi käytöstä? Tekemällä testamenttilahjoituksen, voit vaikuttaa niihin asioihin, jotka ovat sinulle itsellesi tärkeitä. Osoittamalla tukesi Vanhustyön keskusliitolle voit vaikuttaa ikääntyneiden ihmisten ja vanhusten hyvinvointiin.

Vanhustyön keskusliitto on toiminut valtakunnallisesti vuodesta 1949 alkaen ikääntyneiden ihmisten ja vanhusten hyvinvoinnin, turvallisuuden ja toimintakykyisyyden edistäjänä. Vaikutamme lainsäädäntöön, vanhuuspolitiikkaan ja sitä toteuttavaan valtion rahoitukseen. 

Kehitämme toimintamalleja ja ylläpidämme toimintaa, joilla voidaan edistää arvokkaan vanhuuden toteutumista. Asuntojen korjausneuvonnan sekä teknologian käyttöä edistävän ohjauksen kautta edistämme ikääntyneiden ihmisten kotona elämisen mahdollisuuksia ja ehkäisemme syrjäytymistä.  

Toimimme yhdessä 340 jäsenjärjestömme kanssa. Tuemme jäsenistöämme mm. ikääntyneiden ihmisten osallisuutta ja yksinäisyyden kokemusten ehkäisyä edistävässä kansalais- ja vapaaehtoistoiminnassa. Tukemalla vanhuksille asumis-, kuntoutus- ja hoiva- ym. palveluja tuottavia järjestöjä osallistumme vanhuspalvelujen kehittämiseen. 

Yleishyödyllisenä toimijana keskusliitto ei maksa testamenttilahjoituksesta veroa, vaan lahjoituksesi käytetään täysimääräisenä liiton perustarkoituksen mukaisiin tehtäviin vanhusten ja ikääntyvien hyvinvoinnin edistämiseksi.  

Jos olet kiinnostunut tekemään testamenttilahjoituksen edistääksesi kotimaista toimintaa ikääntyneiden ihmisten hyväksi, ota yhteyttä meihin. Neuvomme tarvittaessa testamentin laatimiseen liittyvissä kysymyksissä.

Liiton toimintaa koskevissa kysymyksissä ja testamenttilahjoituksen käytännön asioissa yhteistyökumppanina toimii talous- ja hallintopäällikkö Christer Fallström 050 565 8345 tai sähköpostitse christer.fallstrom (at) vtkl.fi.

Kiitos, että luit tämän tekstin ja kerrot viestiämme myös muille. 

Adressimme

mr-portaat


tt-tyyni järvi

Suruadressejamme voit tilata nettisivujemme kautta.Hinnat ja tilauslomake löytyvät kilkkamalla tästä. Adresseja on saatavana myös ruotsinkielisenä.

Valikoimassa myös onnitteluadresseja

mr-sireeni tt-orkidea