Haemme korjausneuvojaa

Toiminta-alueena on Itä-Uusimaa. Korjausneuvojan toimi täytetään mahdollisimman pian.

Tehtävänä on vastata ikäihmisten asuntojen korjauksiin liittyvästä neuvonnasta. Korjausneuvoja avustaa asiakasta korjaustarpeiden kartoittamisessa, suunnittelussa ja avustusten hakemisessa.

 

Toimeen valittavilta edellytetään rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta ja kokemusta asuntojen korjaustoiminnasta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista esiintymistaitoa, halukkuutta ikääntyneiden kanssa toimimiseen sekä hyviä valmiuksia tietotekniikan käyttämisessä. Tehtävä edellyttää matkustamista ja oman auton käyttöä. Korjausavustusten tuntemus sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme ajanmukaiset työskentelyedellytykset, mielenkiintoisen ja paljon haasteita antavan toimintakentän sekä työskentelyä tukevan tiimin.

 

Hakemus, CV, keskeiset tutkintotodistukset, palkkatoive ja mahdolliset dokumentit työuran viimeaikaisista saavutuksista suositustietoineen tulee jättää yhtenä tiedostona osoitteeseen rekrytointi a vtkl.fi sunnuntaihin 21.1. klo 16.00 mennessä.

 

Tiedusteluihin vastaa perjantaina 12.1. klo 9.00-15.00 korjausneuvonnan päällikkö Jukka Laakso, puh. 040 5023807.