Materiaalia Vanhustenviikon tilaisuuksien järjestäjille vuonna 2018

Vanhustyön keskusliitto on jälleen tuottanut Vanhustenviikon teemalehden ja julisteen kannustaakseen eri toimijoita järjestämään tapahtumia ja toimintaa ikääntyneille ihmisille erityisesti Vanhustenviikolla 7.-14.10.2018.

Teemalehden sisältöä on tänä vuonna uudistettu VTKL:n tekemän kyselyn tulosten pohjalta. Toivomme, että Vanhustenviikon teeman mukaisia  Iloa toimeliaisuudesta – Aktivitet ger glädje -tapahtumia järjestettäisiin eri puolilla Suomea.

Lehdestä ja Vanhustyön keskusliiton ylläpitämästä VAHVIKE-aineistopankista www.vahvike.fi löytyy monipuolisesti aineistoa erilaisten tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen. Tietovisailu, lauluhetki, muistelutuokio tai vuodenaikaan sopiva kädentaitojen harjoitus on helposti toteutettavissa VAHVIKE-materiaalien avulla.  

Materiaali on maksutonta ja voit tilata sitä painettuna ao. lomakkeella tai tulostaa tältä sivulta tekijänoikeusvapaasti. Kaksikielisiä julisteita on painettu yhteensä 8 000 kpl, teemalehtiä 14 000 kpl ja niitä jaetaan niin kauan kuin aineistoa riittää.

Vanhustenviikon lisämateriaalit 2018

Tällä lomakkeella voit tilata maksutta Vanhustenviikon teemalehtiä ja julisteita. Postitamme lisätilaukset kootusti noin kerran viikossa. Suuremmat tilaukset tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen: tilaukset.vanhustenviikko@vtkl.fi

Materiaalien toimituspaikka

Tilattavat materiaalit

Pakollinen kenttä


Vanhustenviikko 2018 - Iloa toimeliaisuudesta web

Iloa toimeliaisuudesta -Aktivitet ger Glädje teemalehdet ja juliste

Vanhustenviikon teemalehti:

Vanhustenviikon teemalehti 2018
Vanhustenviikon teemalehti 2018
1.2 MB, päivitetty 6.6.2018

Tematidning för De gamlas vecka:

Tematidning för De gamlas vecka 2018
Tematidning för De gamlas vecka 2018
1.2 MB, päivitetty 6.6.2018

Vanhustenviikon juliste:

Juliste A2 Iloa toimeliaisuudesta - Aktivitet ger glädje
Juliste A2 Iloa toimeliaisuudesta - Aktivitet ger glädje
2.4 MB, päivitetty 6.6.2018

Lue Vanhustenviikon teemalehti ISSUU-julkaisualustalla!