Vanhustyön ammattilaisille

Vanhustyön ammattilaisille

Vanhustyön keskusliiton tarkoituksena on valtakunnallisena keskusjärjestönä edistää vanhusten ja ikääntyvien hyvinvointia ja sosiaalista turvallisuutta.

Lue lisää

Vanhuksille ja omaisille

Vanhuksille ja omaisille

Vanhustyön keskusliiton jäsenyhteisöt tekevät monipuolista vanhustyötä. Jäsenistöön kuuluu paikallisia ja valtakunnallisia toimijoita.

Lue lisää

Jäsenyhteisöjen toiminta ja palvelut

Jäsenyhteisöjen toiminta ja palvelut

Liiton jäseninä on runsaat 340 yleishyödyllistä vanhustyön toimijaa eri puolilla Suomea. Jäseniksi voidaan hyväksyä vanhusten hyväksi toimivat rekisteröidyt yhdistykset ja säätiöt.

Lue lisää

Päättäjille

Päättäjille

Vanhustyön keskusliitto on maan laajin valtakunnallinen vanhustyön järjestö. Liitto on asiantuntijaorganisaationa mukana vanhustenhuoltoon liittyvässä lainsäädäntö- ja muussa valmistelutyössä.

Lue lisää

Tapahtumat

Helsinki 26.5.2016

Kotona loppuun saakka – Ainekset hyvän saattohoidon toteuttamiseen

Tilaisuuden tavoitteena on kannustaa kehittämään toimintaa, jonka seurauksena ikääntyneen ihmisen inhimillinen saattohoito ja kuoleminen omassa kodissa voisi olla mahdollista laitoshoitoa vähennettäessä.

Helsinki 13.6.2016

Johtajien foorumi 2016

Johtajien foorumissa etsitään tänä vuonna eväitä muutoksessa pärjäämiseen. Kokoonnumme vuonna 1907 perustettuun jugend-tyyliseen Hotel Arthuriin aivan Helsingin ydinkeskustassa. Illallisella pääsemme nauttimaan Suomenlinnan ympäristöstä ja tunnelmasta.

Mikkeli 15.6.2016

Kätketyt äänet -kampanjapäivä

15.6 on World Elder Abuse Awareness Day - Kansainvälinen kampanjapäivä ikääntyneisiin kohdistuvaa kaltoinkohtelua ja väkivaltaa vastaan. Suomessa kampanjapäivää vietetään nimellä Kätketyt äänet.

Kysely

Kotoa käsin videokuvayhteyden (asiantuntijaan suora näkö- ja puheyhteys) välityksellä saatavana palveluna käyttäisin mielelläni:

pankkipalveluita

lääkäri- tai terveydenhuollon asiantuntijoiden apua

jumppatuokioihin osallistumista

erilaisten laitteiden käytön neuvontaa (esim. älypuhelin, tietokone)

en haluaisi palveluita kuvayhteyden kautta

Kysyimme

Haluaisin, että hoitotyössä robotit olisivat mukana:

ruokailussa
pesuhetkissä
keskustelemassa
ulkoilemassa
ei missään